Vauva neulehaalari

Baby’s Only neulehaalari vauvalle, Warm Linen – PikkuVanilja

Hihoissa ja lahkeissa on resorit, jotka auttavat pitämään vauvan paremmin lämpöisenä ja lisäävät myös haalarin käyttöikää. Tämäntyyppinen neulehaalari on mukava …

Vauvan ainaoikein-haalari | Merino Babyull – Lankamaailma

Baby’s Only TEDDY neulehaalari vauvalle, Grey – PikkuVanilja

49,95 € 35,00 €. Yksinkertaisen tyylikäs ja mukava neulehaalari vauvalle! … Baby’s Only Soul TEDDY vauvan neulehaalari, sävy Grey.

130 Vauvan haalari, harmaa ideas – Pinterest

Vauvan ainaoikein-haalari | Merino Babyull – Lankamaailma

Merinovillaisesta vauvalangasta neulottu haalari on käytännöllinen vaate vauvalle. Lahkeet ja yläosa neulotaan yhtenä kappaleena, ja samalla etureunaan …

Tervetuloa Lankamaailmaan! Lankamaailman myymälöistä ja verkkokaupasta löydät laajan valikoiman käsityölankoja, neulepuikkoja, virkkuukoukkuja, käsityötarvikkeita, norjalaisneuleita ja paljon muuta kymmeniltä eri valmistajilta – lahjaksi tai itselle. Muista myös Lankamaailman lahjakortti.

Lämmintä pikkuiselle – neulo ihana vauvan haalari – Paapo

130 Vauvan haalari, harmaa ideas | vauvan haalarit, vauva, kaksoset

vauvan haalari, harmaa. Kaksosille neuleasu Sandnes Garn Babyull. Hihansuu ja lahkeensuu tehty käännettävällä lipalla, niin saa umpeen.

8.12.2022 – Kaksosille neuleasu Sandnes Garn Babyull.Hihansuu ja lahkeensuu tehty käännettävällä lipalla, niin saa umpeen. Lippa on takana ja käännetään eteen.. See more ideas about vauvan haalarit, vauva, kaksoset.

teetee Helmi Vauvan neulehaalari

21.1.2021 — Haalari on nyt viimeistelyä vaille valmis. Tarkista onko kainaloihin jäänyt reikiä, jos on niin yhdistä saumat muutamalla aputikillä.

Vauvan neulehaalari Novita Baby Merino Dream ja Baby Merino

Vauvan Raidallinen Haalari Malli: Tekstiiliteollisuus OY /Niina KaakkurivaaraKoko:52/56-62-68/74-80/86, kokopituus 47-56-65-73cm, vartalon ympärys 42-48-51 …

Baby’s Only – TEDDY neulehaalari vauvalle, Warm Linen

Vauvan neulehaalari Novita Baby Merino Dream ja Baby Merino

Haalari Novita Baby Merino Dream ja Baby Merino langoista neulotaan saumattomasti yhtenä kappaleena. Haaran ja kainaloiden lyhyet saumat ommellaan kiinni …

Haalari Novita Baby Merino Dream ja Baby Merino langoista neulotaan saumattomasti yhtenä kappaleena. Haaran ja kainaloiden lyhyet saumat ommellaan kiinni viimeistelyvaiheessa.

Aarni-neulehaalari Novita Suomivilla

Vauvan Aarni-neulehaalarin kaarrokkeessa neulotaan kirjoneuletta Novita Suomivilla -langan kolmella eri värillä.

Baby’s Only – TEDDY neulehaalari vauvalle, Warm Linen | Tyylikäs neulehaalari – Raskauskeiju.fi – Raskauskeiju

Lämmin teddy vuorellinen vauvan neulehaalari. Haalarissa on huppu, jonka saat nostettu vauvan hatun päälle suojaamaan ja lämmittämään lisää tarvittaessa.

Kaunis ja lämmin neulehaalari vauvalle!

Keywords: vauva neulehaalari