Vallila Subway, Teollisuuskatu Subway ja Bites Burgerin aukioloajat

Vallila Subway, Teollisuuskatu Subway ja Bites Burger ovat suosittuja ruokapaikkoja Helsingissä. Ne tarjoavat herkullisia hampurilaisia ja muita pikaruokavaihtoehtoja. Tämä artikkeli kertoo näiden ravintoloiden aukioloajoista.

Vallila Subway

Vallila Subway sijaitsee Helsingin Vallilassa. Se on osa kansainvälistä pikaruokaketjua, joka tunnetaan tuoreista aineksista valmistetuista leivistä ja täytteistä. Vallila Subway tarjoaa laajan valikoiman erilaisia leipiä, salaattia, juomia ja muita lisukkeita. Se on suosittu ruokapaikka lounasaikaan ja iltapäivisin. Ravintola on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-20 ja viikonloppuisin klo 11-19.

Teollisuuskatu Subway

Teollisuuskatu Subway sijaitsee Helsingin Kalliossa. Se on myös osa kansainvälistä Subway-ketjua ja tarjoaa samankaltaista valikoimaa kuin Vallila Subway. Teollisuuskatu Subwaylla on kuitenkin hieman eri aukioloajat. Se on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-21, lauantaisin klo 10-20 ja sunnuntaisin klo 11-19. Teollisuuskatu Subway on suosittu illanviettopaikka, sillä se on auki myöhään.

Bites Burger

Bites Burger on gourmet-hampurilaisravintola, joka tarjoaa korkealaatuisia hampurilaisia ja muita herkullisia pikaruokavaihtoehtoja. Ravintola sijaitsee Helsingin keskustassa. Bites Burgerin aukioloajat vaihtelevat hieman viikonpäivän mukaan. Maanantaista torstaihin ravintola on avoinna klo 11-22, perjantaisin ja lauantaisin klo 11-23, ja sunnuntaisin klo 12-21. Bites Burger on erinomainen paikka nauttia laadukkaasta pikaruoasta.

Yhteenveto

Vallila Subway, Teollisuuskatu Subway ja Bites Burger ovat suosittuja ruokapaikkoja Helsingissä. Kaikki nämä ravintolat tarjoavat herkullisia hampurilaisia ja muita pikaruokavaihtoehtoja. Aukioloajat vaihtelevat hieman ravintoloiden sijainnin ja viikonpäivän mukaan. Kannattaa tarkistaa ravintoloiden verkkosivuilta tai soittaa ennen kuin suuntaat paikan päälle.

Aukioloajat
Ravintola Ma-pe La Su
Vallila Subway 10-20 11-19 Suljettu
Teollisuuskatu Subway 9-21 10-20 11-19
Bites Burger 11-22 11-23 12-21

Pysyt kärryillä Vallila Subwayn, Teollisuuskatu Subwayn ja Bites Burgerin aukioloajoista ja varmistat, että saat herkullisen ruokaelämyksen juuri silloin kun haluat!

On suositeltavaa tarkistaa ravintoloiden verkkosivuilta tai soittaa ennen kuin suuntaat paikan päälle varmistaaksesi päivitetyt aukioloajat.

Artiklen Vallila Subway, Teollisuuskatu Subway ja Bites Burgerin aukioloajat har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 5 anmeldelser