Teak tv taso

Koko Suomi, Tori.fi

Teak tv-taso, vintagea. 50 €. 15 hel 18:09. Uusimaa. Myydään. 5. Teak apupöytä, Pöydät ja tuolit, Sisustus ja huonekalut, Espoo, Tori.fi. Teak apupöytä.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 51ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Tiikki TV-taso 50-luku – Nordic Vintage Shop

Koko Suomi, Tori.fi

Huonekalujen kotiinkuljetus Helsinkiin ke 1.3. Pöydät ja tuolit, Uusimaa, Myydään tänään 14:22 Secondhandmarket.fi. L 125, S 41, K 72 cm Senkki.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 55ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Retro Tv Taso – Edulliset ja laadukkaat tuotteet Kodin1:ltä

Tiikki TV-taso 50-luku | Nordic Vintage Shop

50-luvun TV-taso ; Väri, tiikki, musta ; Leveys, 170 cm ; Syvyys, 40 cm ; Korkeus, 46 cm ; Kuntoluokitus, TYYDYTTÄVÄ = tuotteessa on normaalia enemmän iän ja käytön …

50-luvun TV-taso liukuovellisella kaapilla.

Tiikki-puiset Tv-tasot – Tilaa edullisesti netistä – Shopalike.fi

Retro Tv Taso – Edulliset ja laadukkaat tuotteet Kodin1:ltä

Osta retro tv taso Kodin1:ltä edulliseen hintaan. Tilaa nyt retro tv tasot netistä. Aina edulliset hinnat ja laadukkaat tuotteet. Kodin1.com.

Osta retro tv taso Kodin1:ltä edulliseen hintaan. Tilaa nyt retro tv tasot netistä. Aina edulliset hinnat ja laadukkaat tuotteet. Kodin1.com

Teak taso – Kauppapaikat.net

Tiikki-puiset Tv-tasot – Tilaa edullisesti netistä | Shopalike.fi

Vertaa ja tilaa Tiikki-puisia Tv-tasoja netissä osoitteessa Shopalike.fi. Laadukkaat huonekalut joka kotiin. Mahdollinen ilmainen toimitus.

60-luvun tanskalainen tiikki eteislipasto/ tv-taso – Hyggelig

Teak taso – Kauppapaikat.net

Upea vanha 60-luvun retro tiikki tv-taso/pöytä lehtitelineellä.Taso on ehjä ja siistikuntoinen.Pyörät liikkuvat hyvin.Mitat:65x45x54 (leveys/syvyys/korkeus) …

Teak taso alkaen 25 €. Ilmoituksia yhteensä 23394, Myydään käytetty, ostetaan ja rekrytoidaan. Kaikki Teak taso-ilmoitukset sivustoilta Tori.fi, Nettiauto.com, Duunitori.fi, Findit.fi, Nettimoto.com ja Nettimarkkina.com.

Mediataso Nirvana Teak – Valkoinen – Huonekalut – Homeroom

60-luvun tanskalainen tiikki eteislipasto/ tv-taso – Hyggelig

60luvun tanskalainen eteislipasto/tvtaso … ns. eteiskalusteeksi, mutta toimii mainiosti myös esimerkiksi tv-tasona sekä vaikkapa yö- tai kukkapöytänä.

TV-TASO, retro, tiikki – Huonekaluhuone

Mediataso Nirvana Teak – Valkoinen – Huonekalut | Homeroom

Materiaali: 100% melamiinipinnoitettua lastulevyä TV-taso: Mitat: 180 x 42 x 31,3 cm Hyllyn mitat: 70 x 10 x 20,8 cm (2 kpl)

“TV-taso”, retro – Huonekaluhuone

Upea retro-TV-taso esimerkiksi sivupöydäksi. Toimii loistavasti myös levysoittimen alustana! Hyväkuntoinen, ajan sopivasti patinoima, liikuteltava pöytä.

Tyylikäs retro-sivupöytä esimerkiksi TV-tasoksi.

Keywords: teak tv taso