Syntinen tv sarja

Syntinen – Yle Areena

Syntinen | Yle Areena

Syntinen. ei katsottavissa olevia jaksojajännitysrikos. Rikosetsivä Harry Ambrose on jäänyt viimein eläkkeelle, lähes 40 vuoden loistavan uran jälkeen.

Rikosetsivä Harry Ambrose on jäänyt viimein eläkkeelle, lähes 40 vuoden loistavan uran jälkeen. Harry on totutellut uuteen elämään jo vuoden päivät, ja nyt hänellä on rinnallaan uusi elämänkumppani. Maisemanvaihdos voi tehdä hyvää ja pari suuntaa kesäksi pieneen merenrantakylään. Jo ensimmäisenä lomapäivänä hän tapaa rannalla nuoren kalastajanaisen, jonka jutuissa on jotain synkän kiehtovaa. Pääosissa: Bill Pullman, Alice Kremelberg, Frances Fisher, Jessica Hecht, Joe Cobden. Käsikirjoitukseksi sovittanut: Derek Simonds, Petra Hammesfahrin romaanin pohjalta. (The Sinner, S4. Yhdysvallat, 2021)

SYNTINEN ohjelmatiedot – Telsu.fi

16.9.2022 — Syntinen. Seuraava esitys Yle TV1 pe 16.09.2022 klo … Haulla syntinen löytyy 58 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa. … Sarja jää tauolle. HD.

Syntinen. Seuraava esitys Yle TV1 pe 16.09.2022 klo 22.00. Kausi 4, 8/8. Tähänkö on tultu? Onnistuuko Harry kaivamaan lopullisen totuuden traagisista tapahtumista. Entä tuoko se…

Syntinen-sarjan Harry Ambrose ei saa vieläkään rauhaa

Syntinen-sarjan Harry Ambrose ei saa vieläkään rauhaa – Kulttuuri | HS.fi

29.7.2022 — Syntinen on niitä harvoja ellei ainoa suht menestynyt amerikkalaissarja, jonka uusin kausi tulee ensin Ylelle.

Rikossarjan juoni horjuu, mutta tunnelma on tallella.

3 mahtavan piinaavaa tv-sarjaa, jotka kannattaa katsoa juuri nyt

3 koukuttavaa rikossarjaa: Sijainen, Syntinen ja Kansan vihollinen ovat katsomisen arvoisia – Vapaalla – Ilta-Sanomat

25.8.2022 — Rikossarjat Sijainen, Syntinen ja Kansan vihollinen koukuttavat, ja niissä säilyy jännitys viimeisiin jaksoihin asti. Yksi sarjoista saa …

Rikossarjat Sijainen, Syntinen ja Kansan vihollinen koukuttavat, ja niissä säilyy jännitys viimeisiin jaksoihin asti. Yksi sarjoista saa katsojan kihisemään myös raivosta.

Rikossarja Syntinen palaa neljännen kauden jaksoilla – Seura

Rikossarja Syntinen palaa neljännen kauden jaksoilla

29.7.2022 — Syntinen-sarjan rikosetsivä Harry Ambrose on jäänyt eläkkeelle, lähes 40 vuoden uran jälkeen. Sarjan ote on viehättävän psykologinen.

Syntinen-sarjan rikosetsivä Harry Ambrose on jäänyt eläkkeelle, lähes 40 vuoden uran jälkeen. Sarjan ote on viehättävän psykologinen.

Watch The Sinner | Netflix

Downloads only available on advert-free plans. Genres. Mysteerisarjat,Rikossarjat,Kirjoihin perustuvat sarjat,TV-trillerit,Draamasarjat …

Syntinen – suoratoista sarja netissä – JustWatch

Onko Syntinen striimattavissa Netflixissä, HBO Nordicissa tai iTunesissa? … pitivät nimikkeestä Syntinen, pitivät myös. The Watcher TV · True Detective TV.

Syntinen (TV Series 2017-2021) – The Movie Database (TMDB)

Syntinen (TV Series 2017-2021) — The Movie Database (TMDB)

In a small New York town, a haunted detective hunts for answers about perplexing crimes while wrestling with his own demons.

Syntinen: arvostelu tv-sarjan kolmannesta kaudesta – Televisio

Syntinen: arvostelu tv-sarjan kolmannesta kaudesta – Televisio – Aamulehti

20.3.2020 — Nyt on Yle hienosti etunenässä. Syntisen kolmas kausi esitetään TV1:ssä ja Areenassa tuoreeltaan. Sarjan kotimaassa Yhdysvalloissakin sarja …

☆☆☆☆ Nyt on Yle hienosti etunenässä. Syntisen kolmas kausi esitetään TV1:ssä ja Areenassa tuoreeltaan. Sarjan kotimaassa Yhdysvalloissakin sarja on vasta käynnissä ja suoratoistopalvelu Netflixiin sarja on tulossa vasta myöhemmin keväällä.

Illalla tv:ssä: Kuinka meri-idyllin perijättärestä tuli kalanruokaa?

29.7.2022 — Bill Pullmanin näyttelemä Harry Ambrose jäi Syntinen-sarjan (The Sinner) kolmannen kauden lopussa tilanteeseen, joka olisi jo voinut olla …

Keywords: syntinen tv sarja, tv sarja syntinen