Seija vaaherkumpu lapset

Seija Vaaherkumpu – Wikipedia

Seija Vaaherkumpu opiskeli Helsingin yliopistossa valtio-oppia, tiedotusoppia ja sosiaalipsykologiaa. Hän aloitti radiotoimittajan työt opiskeluvuosinaan …

TV-1 Seija Rautio – – Suomi24 Keskustelut

TV-1 Seija Rautio – – Suomi24 Keskustelut

Olisikohan Rautio jotain vm. 66 tai 67 eli hiukan alta viiskymppinen. Omaa sukua Vaaherkumpu, aloittanut YLEssä joskus 90-luvulla. Naimisissa, kaksi lasta.

On aivan sanattoman kaunis aikuinen nainen.10

Tiukkoja kysymyksiä tekevä toimittaja Seija Vaaherkumpu

Tiukkoja kysymyksiä tekevä toimittaja Seija Vaaherkumpu: ”Tekemäni haastattelut ovat ehkä ihan ookoo” – Kotiliesi.fi

9.6.2021 — Seija Vaaherkumpu oli nelivuotias vaistotessaan, ettei maailma ole tasa-arvoinen. Hänestä tuli tiukka poliittinen toimittaja, joka osaa kysyä …

Seija Vaaherkumpu oli nelivuotias vaistotessaan, ettei maailma ole tasa-arvoinen. Hänestä tuli tiukka poliittinen toimittaja, joka osaa kysyä niin, ettei toinen voi olla vastaamatta.

70v. Heikki Rautio

kansalaiskoulussa 1970-72. Opettajana Rukan yläasteella, Penttilän ala-asteella, Kallungin ja Käylän ala-asteilla. Eläkkeelle 1997. Vaimo Seija ja yksi poika.

20-vuotias Aamu-tv juhlii: Tältä Arto Nyberg … – Ilta-Sanomat

3.3.2017 — … kun studio siirtyi Pasilasta Lasipalatsiin, lasiseinien ympäröimään studioon. … eli Arto Nyberg, Päivi Storgård, Seija Rautio (ent.

Ykkösaamun Jari Korkki ja Seija Vaaherkumpu – Seura

Ykkösaamun Jari Korkki ja Seija Vaaherkumpu: aina ajassa kiinni

11.5.2018 — TV1:n ajankohtaisohjelma Ykkösaamu on jo kymmenvuotias. Seija Vaaherkumpu ja Jari Korkki ovat tottuneet työssään siihen, että öinen puhelu …

TV1:n ajankohtaisohjelma Ykkösaamu on jo kymmenvuotias. Seija Vaaherkumpu ja Jari Korkki ovat tottuneet työssään siihen, että öinen puhelu voi panna koko ohjelman uusiksi.

Kotiliesi – Ylen Ykkösaamun Seija Vaaherkumpu on tiukka…

10.6.2021 — Ylen Ykkösaamun Seija Vaaherkumpu on tiukka poliittinen toimittaja, joka osaa kysyä niin, ettei toinen voi olla vastaamatta.

Ihmiset haluavat, että joku kuratoi heille tietoa ja vahvistaa …

”Ihmiset haluavat, että joku kuratoi heille tietoa ja vahvistaa faktat” | Ylioppilaslehti

22.4.2016 — Seija Rautio, 52-vuotias Yleisradion toimittaja: ”Neljävuotiaana näin televisiosta, kun Mustat pantterit seisoivat nyrkit pystyssä Meksikon …

SP:n Olli Rehn ärsyyntyi Ylen suorassa lähetyksessä – Iltalehti

23.1.2021 — Siihen Ylen toimittaja Seija Vaaherkumpu sanoi heti perään: … Muistatko lapsitähdet Marcus & Martinuksen?

Keywords: seija vaaherkumpu lapset