P. e. svinhufvud lapset

P. E. Svinhufvud – Wikipedia

P. E. Svinhufvud – Wikipedia

Pehr Evind (P. E.) Svinhufvud (15. joulukuuta 1861 Sääksmäki – 29. helmikuuta 1944 Luumäki) oli suomalainen poliitikko joka toimi Suomen tasavallan …

Svinhufvud – Suomen presidentit

Svinhufvud – Suomen presidentit

Pariskunta sai kuusi lasta, kaksi tytärtä ja neljä poikaa. … Varatuomari P.E. Svinhufvud hotelli Kämpissä Siperian karkotuksen jälkeen maaliskuussa 1917.

Svinhufvud, Pehr Evind (1861 – 1944) – Kansallisbiografia

Etusivu

P. E. Svinhufvud oli Venäjästä irtautumiseen johtaneen poliittisen taistelun näkyvin hahmo. … Kesät perhe vietti Kangasniemellä.

Pojanpoika pelasti isoisä P. E. Svinhufvudin tilan venäläisiltä

Pojanpoika pelasti isoisä P. E. Svinhufvudin tilan venäläisiltä | Apu

20.10.2022 — P. E. Svinhufvud oli itsenäisyysjulistuksen antaja, valtionhoitaja ja presidentti, jonka arvostus vaipui suomettumisen vuosina unholaan.

P. E. Svinhufvud oli itsenäisyysjulistuksen antaja ja presidentti. Jorma Svinhufvud pelasti presidentin kodin Kotkaniemen. Kuulua sukua -sarjan osa 1/6.

P.E. Svinhufvudin uskomaton elämä

P.E. Svinhufvudin muistosäätiö – P.E. Svinhufvuds minnesstiftelse

LAPSUUS JA NUORUUS. Klikkaamalla näet kuvan suurempana. 15.12.1861. Pehr Evind Svinhufvud syntyy Sääksmäen Rapolan kartanossa.

Säätiö vaalii ja kehittää kansamme keskuudessa isänmaallisia perinteitä ja niissä merkeissä säilyttää P.E. Svinhufvudin muistoa ja elämäntyötä jälkipolville.

Presidentti Svinhufvudin jälkeläiset harmissaan – YLE

Presidentti Svinhufvudin jälkeläiset harmissaan – viimeinen hetki pelastaa Kotkaniemi | Yle Uutiset

11.12.2015 — Presidentti P.E. Svinhufvudin nuorimman pojan jälkeläiset Jorma ja … Jormalle ja Heikille maatilan työt tulivat tutuiksi jo lapsena.

Presidentti P.E. Svinhufvudin nuorimman pojan jälkeläiset Jorma ja Heikki Svinhufvud ovat pettyneitä Kotkaniemen ympärillä vellovaan epätietoisuuteen. Remontin kohtalo riippuu nyt lisätalousarviosta.

Svinhufvud, P. E. – Svinhuvfud

P. E. Svinhufvud johti itsenäisyyssenaattia 1917, toimi valtionhoitajana 1918 ja tasavallan presidenttinä 1931–1937. (Suomen tasavallan presidentit, 1950).

Svinhufvudin kotitila pelastui – tällainen on ”Ukko-Pekan …

27.11.2017 — Presidentti P. E. Svinhufvud on Suomen presidenteistä ainoa, joka on sekä … Hän oli saanut viran ensin Heinolasta ja sitten Lappeen …

Presidentti P. E. Svinhufvud kuoli eilen illalla – Ihmiset | HS.fi

1.3.1994 — tasavallan presidentti Pehr Evind Svinhufvud on tänä iltana mennyt sen rajan yli, jonka toiselta puolelta ei ole paluuta. – – – Suomen kansa on …

50 vuotta sitten

tasavallan presidentti ja rouva Svinhufvud lastensa ja näiden …

tasavallan presidentti ja rouva Svinhufvud lastensa ja näiden puolisoiden seurassa Presidentinlinnassa | Museovirasto | Finna.fi

tasavallan presidentti ja rouva Svinhufvud lastensa ja näiden puolisoiden seurassa … rouva Ellen Svinhufvud,tasavallan presidentti P. E. Svinhufvud, …

Keywords: p. e. svinhufvud lapset