Nordea konttorit Helsingissä – Aukioloajat, sijainnit ja lisätietoa

Nordea on yksi Suomen suurimmista pankeista, ja sillä on useita konttoreita ympäri maata. Helsingissä sijaitsee useita Nordean konttoreita, joista saa henkilökohtaista palvelua ja hoitaa pankkiasioitaan. Tässä artikkelissa esittelemme Nordean konttorit Helsingissä, niiden aukioloajat ja sijainnit sekä tarjoamme lisätietoa palveluista.

1. Nordea Kamppi

Kamppi on yksi Helsingin vilkkaimmista kauppakeskuksista, ja Nordean konttori sijaitsee kätevästi sen yhteydessä.

Osoite: Mannerheimintie 7, Helsinki
Aukioloajat: Ma-pe: 10:00 – 16:30

2. Nordea Mannerheimintie 7

Toinen Nordean konttori Helsingissä sijaitsee Mannerheimintie 7:ssä, keskeisellä paikalla kaupungin sydämessä.

Osoite: Mannerheimintie 7, Helsinki
Aukioloajat: Ma-pe: 09:30 – 16:00

3. Nordea Vallila

Vallilan alueelta löytyy myös Nordean konttori, jossa asiakkaita palvellaan ammattitaitoisesti ja ystävällisesti.

Osoite: Ratamestarinkatu 13, Helsinki
Aukioloajat: Ma-pe: 09:00 – 15:30

Edellä mainittujen konttoreiden lisäksi Nordealla on muitakin konttoreita Helsingissä, joiden tiedot ja palvelut löytyvät Nordean verkkosivuilta.

Ajanvaraus ja palvelut

Jos tarvitset laajempaa neuvontaa tai haluat varmistaa, että saat henkilökohtaista palvelua ilman odottamista, suosittelemme varaamaan ajan etukäteen Nordean konttoriin. Voit varata ajan puhelimitse tai käyttämällä Nordean verkkopalveluita.

Nordean konttoreissa voit hoitaa monenlaisia pankkiasioita, kuten avata tiliä, hakea lainaa, saada neuvontaa sijoittamiseen tai hoitaa päivittäisiä raha-asioita. Lisäksi Nordealla on käytössä useita digitaalisia palveluita, joiden avulla voit hoitaa pankkiasioitasi myös verkon kautta.

“Nordea konttorit Helsingissä tarjoavat laadukasta ja luotettavaa pankkipalvelua kaupungin asukkaille. Konttoreiden ammattitaitoiset työntekijät auttavat sinua mielellään kaikissa pankkiasioissa.”

Jos asioit Nordean konttorissa, muistathan ottaa mukaan tarvittavat henkilöllisyysdokumentit ja muut tarvittavat asiakirjat. Tällä varmistat, että asiat hoituvat sujuvasti ja nopeasti pankkikonttorissa.

Yllä olevat aukioloajat ovat suuntaa-antavia, ja niissä voi esiintyä muutoksia esimerkiksi pyhäpäivien tai poikkeuksellisten tilanteiden vuoksi. Suosittelemmekin tarkistamaan Nordean verkkosivuilta ajantasaiset aukioloajat ennen konttorille menoa.

Yhteenveto

Nordea on yksi Suomen johtavista pankeista ja sillä on useita konttoreita Helsingissä, joissa voit hoitaa kaikenlaisia pankkiasioita. Tässä artikkelissa esittelimme kolme Nordean konttoria Helsingissä, niiden aukioloajat ja sijainnit, sekä tarjosimme lisätietoa Nordean tarjoamista palveluista. Muista tarkistaa aukioloajat ennen konttorille menoa ja varata aika etukäteen, jos tarvitset laajempaa neuvontaa.

Artiklen Nordea konttorit Helsingissä – Aukioloajat, sijainnit ja lisätietoa har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 15 anmeldelser