Minna kauppi lapset

Anna: Suunnistaja Minna Kauppi menetti äitinsä 22-vuotiaana

22.8.2022 — Etenkin lapsille. Heidän ehdoilla vietetyt juhlat ovat best. Siinä tulee itsellekin väistämättä hyvä mieli ja päivälle painoarvoa, Santapukki …

Suunnistaja Minna Kauppi lopetti urheilu-uransa vuonna 2015 ja on nyt kahden lapsen äiti. Hän menetti itse äitinsä 22-vuotiaana.

Minna Kauppi ja Sipe Santapukki järjestivät 2-vuotiaalle …

17.8.2020 — Sipe Santapukki ja Minna Kauppi ovat saaneet toisen lapsensa. Pariskunnalla on entuudestaan tammikuussa 2017 syntynyt poika.

Sipe Santapukin ja Minna Kaupin toinen lapsi on syntynyt!

14.11.2021 — Apulanta-yhtyeen Sipe Santapukki, 43, muistelee Instagramissa ensikohtaamistaan kumppaninsa, ex-suunnistaja Minna Kaupin, 38, kanssa.

Sipe Santapukki muistelee ensikohtaamista Minna Kaupin …

29.1.2021 — Sipe Santapukin ja Minna Kaupin esikoinen täytti 4 vuotta – isä julkaisi herttaisen perhepotretin Ukon vauva-ajoilta: “Tästä se reissu lähti”.

Sipe Santapukin ja Minna Kaupin esikoinen täytti 4 vuotta

Sipe Santapukin ja Minna Kaupin esikoinen täytti 4 vuotta – isä julkaisi herttaisen perhepotretin Ukon vauva-ajoilta – MTVuutiset.fi

17.11.2022 — Minna Kauppi kertoo Anna-lehdessä, että tällä hetkellä perhe on hänelle ykkönen. Hänellä on kaksi lasta, 5-vuotias Ukko ja 2-vuotias Hertta.

Sipe Santapukki julkaisi Instagramissa hellyttävän perhekuvan neljän vuoden takaa.

Anna-lehti: Minna Kauppi paljastaa, ettei Sipe-puoliso suutu …

Anna-lehti: Minna Kauppi paljastaa, ettei Sipe-puoliso suutu koskaan

Minna-Mari Kauppi (s. 25. marraskuuta 1982 Asikkala) on yhdeksänkertainen maailmanmestari vuosilta 2006–2012 ja yksi menestyneimmistä suomalaisista …

Huippu-urheiluvuosiensa jälkeen Minna Kauppi on keskittynyt perhe-elämään: ”Kahdenkeskistä parisuhdeaikaa meillä on vähän.”

Minna Kauppi – Wikipedia

16.11.2022 — Minna Kauppi sai kaksi lasta heti kilpauransa jälkeen. Julkkikset. Ex-suunnistaja Minna Kauppi suuntaa nyt kunnianhimonsa äitiyteen: ”Puhuimme …

Minna Kauppi löysi kunnianhimolleen uuden kohteen … – Anna

19.8.2022 — Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki, 44, kertoo Instagram-sivullaan, että hänen nuorempi lapsensa täytti kaksi vuotta.

Sipe Santapukin ja Minna Kaupin tytär täytti vuosia – Voice.fi

Sipe Santapukin ja Minna Kaupin tytär täytti vuosia – Santapukki muistelee synnytyspäivää – Viihde – Voice.fi

Santapukki muistelee julkaisussa, kuinka synnytyssairaalaan tultiin keikkabussilla.

Keywords: minna kauppi lapset