Kristiina kekäläinen lapset

Naimisissa oleva juontajapari Kristiina ja Mikko Kekäläinen

13.11.2021 — Tv:stä tuttu aviopari Mikko ja Kristiina Kekäläinen ihastuivat toisiinsa sokkotreffeillä lähes 20 vuotta sitten. Nyt kahden lapsen vanhemmat …

Kristiina ja Mikko Kekäläisen rakkaustarina alkoi …

Kristiina Kekäläinen (o.s. Heikkinen) on suomalainen urheilutoimittaja. Hän on toiminut vuodesta 2005 urheilutoimittajana Yleisradion Urheiluruutu-ohjelmassa.

Kristiina Kekäläinen – Wikipedia

27.2.2018 — Kristiina ja Mikko Kekäläinen ovat Ylellä työskentelevä toimittajapariskunta. · Kekäläisillä on kaksi lasta. · Perheen lapsia harvemmin nähdään …

Puoli seitsemän -juontaja Mikko Kekäläinen julkaisi … – Iltalehti

12.6.2021 — Tapahtumaurheilun yhtenä vastaavana tuottajana toimiva Kristiina Kekäläinen on viihtynyt työssään. Hän myös juhli hiljattain hääpäiväänsä.

Kristiina ja Mikko Kekäläinen tatuoivat tinahäistä muiston …

Kristiina ja Mikko Kekäläinen tatuoivat tinahäistä muiston ranteisiinsa

1.1.2019 — Mikko on naimisissa toimittaja Kristiina Kekäläisen kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta. Mikkolla ja Kristiinalla on kaksi lasta.

Tapahtumaurheilun yhtenä vastaavana tuottajana toimiva Kristiina Kekäläinen on viihtynyt työssään. Hän myös juhli hiljattain hääpäiväänsä.

Tv-suosikki Mikko Kekäläinen kertoo merkittävistä naisista

4.2.2017 — Kun Kristiina pukee lapset, heillä on aina yksi kerros enemmän vaatteita päällä. Kun minä puen heidät, kerroksia on yksi vähemmän. Pidämme …

Tv-kasvo Mikko Kekäläinen: ”Mielikuvissani olen täydellinen isä”

22.4.2018 — Yle Urheilun toimittaja ja juontaja Kristiina Kekäläinen ja hänen miehensä, … jonka harjoittelu on lapsiperheessä aivan oma taiteenlajinsa.

Tv-toimittaja Mikko Kekäläinen on joutunut luopumaan kaikista kasvatusperiaatteistaan ja opettelemaan olemaan rennompi vanhempi Martalle ja Otolle.

Kekäläisten pariskunta hurahti hittilaji triathloniin, jonka … – YLE

“Kun vaimo jostain innostuu, niin kannattaa olla mukana” – Kekäläisten pariskunta hurahti hittilaji triathloniin, jonka harjoittelu on lapsiperheessä aivan oma taiteenlajinsa

22.7.2018 — Ylen toimittajat Kristiina ja Mikko Kekäläinen hurahtivat … Kekäläisten lapset ovat eläneet vanhempien treenihengessä mukana ja saivat …

Yle Urheilun toimittaja ja juontaja Kristiina Kekäläinen ja hänen miehensä, Puoli seitsemän -ohjelmasta tuttu juontaja Mikko Kekäläinen eivät kavahda haasteita – etenkään urheiluhaasteita. Pariskunta on juossut aiemmin maratoneja ja seuraavaksi he aikovat suoriutua triathlonin puolimatkasta.

Kekäläiset saivat triathlonista uuden, mieluisan harrastuksen …

Kekäläiset saivat triathlonista uuden, mieluisan harrastuksen ja ylittivät itsensä Joroisten kilpailun puolimatkalla: “Yritin kuunnella, joko Mikon hengitys kuuluu niskassa”

Ylen toimittajat Kristiina ja Mikko Kekäläinen hurahtivat triathloniin ja suoriutuivat ensimmäisestä kilpailustaan yli kaikkien odotusten. Innostus lajiin ei ole jäänyt vain pariskuntaan, vaan kipinä on syttynyt muihinkin perheenjäseniin. Uudessa harrastuksessa parasta on monipuolisuus sekä avoin ja mukava porukka, jossa tuntemattomiakin tsempataan eteenpäin.

Keywords: kristiina kekäläinen lapset