Kari varis perhe

Kari Varis – Wikipedia

Kari Varis (s. 23. marraskuuta 1983 Joensuu) on suomalainen maastohiihtäjä. Hän edustaa Ilmajoen Kisailijoita. … Maastohiihdossa Varis edusti Joensuun Katajaa …

Kari Varis voitti yllättäen SM-hopeaa Ristijärven 50 kilometrin …

28.3.2021 — Veteraanihiihtäjä Kari Varis, 37, liikuttui kyyneliin Ristijärven SM-mittelöiden 50 kilometrin vapaan väliaikalähtökilpailun jälkeen.

Kari Varis herkistyi SM-hopeastaan – Maastohiihto – Ilta-Sanomat

28.3.2021 — Sunnuntaina hän kukisti toiseksi tulleen Ilmajoen Kisailijoiden Kari Variksen lähes kuudella minuutilla 50 kilometrin vapaan kilpailussa.

Iivo Niskanen voitti SM-hiihdoissa kolme kultamitalia.

Hiihtäjät Kari Varis ja Perttu Hyvärinen viihtyvät myös …

Hiihtäjät Kari Varis ja Perttu Hyvärinen viihtyvät myös metsätöissä – ”Hyvin harvana hiihtoharjoituspäivänä energiaa kuluu yhtä paljon kuin raivatessa” – MT Metsä – Maaseudun Tulevaisuus

Hiihtäjät Kari Varis ja Perttu Hyvärinen viihtyvät myös metsätöissä – ”Hyvin harvana hiihtoharjoituspäivänä energiaa kuluu yhtä paljon kuin raivatessa”. Perttu …

Perttu Hyvärinen tekee kisakauden päätyttyä pari kolme viikkoa kymmentuntisia raivauspäiviä. Kari Varis viihtyy metsässä niin hyvin, että perusti oman metsäpalveluyrityksen.

Kouvolan Hiihtoseuran Kari Varis: Todella masentava fiilis

15.11.2011 — Joensuulainen Kouvolan Hiihtoseuraa edustava B-maajoukkueen hiihtäjä Kari Varis oli tyrmistynyt kuultuaan seurakaverinsa Juha Lallukan …

Joensuulainen Kouvolan Hiihtoseuraa edustava B-maajoukkueen hiihtäjä Kari Varis oli tyrmistynyt kuultuaan seurakaverinsa Juha Lallukan dopingepäilystä.

Kaisa Varis aikoo väitellä oikeustieteen tohtoriksi – Urheilu | HS.fi

Entinen maajoukkuehiihtäjä ja -ampumahiihtäjä Kaisa Varis intoutui taas kilpakuntoilijana SM-ladulle ja sijoittui sunnuntain 30:llä (v) sijalle 10.

Entinen maajoukkuehiihtäjä ja -ampumahiihtäjä Kaisa Varis intoutui taas kilpakuntoilijana SM-ladulle ja sijoittui sunnuntain 30:llä (v) sijalle 10. Varis hävisi mestaruuden voittaneelle Kerttu Niskaselle vajaat viisi minuuttia.

Kaisa Variksen – – Suomi24 Keskustelut

Kaisa Variksen – – Suomi24 Keskustelut

Varis jäi kiinni vääristä aineista ja se on hänen ja häpeänsä ja rikkeensä … Kerro vain Kari Kyrö mitä tiedät, antaa sitten tutkijoitten hoitaa loput.

positiivinen!

Kari Varis viihtyy ylipitkillä hiihtomatkoilla | Yle Uutiset

2.12.2011 — Joensuulainen Kari Varis on jo usean vuoden ajan kiertänyt ylipitkienmatkojen kilpailuja. Alkaneen kauden ensimmäinen yli 40 kilometrin …

Joensuulainen Kari Varis on jo usean vuoden ajan kiertänyt ylipitkienmatkojen kilpailuja. Alkaneen kauden ensimmäinen yli 40 kilometrin kilpailu on parin viikon kuluttua Italian Livignossa. Sitä ennen Kouvolan Hiihtoseuraa edustava Kari Varis testaa kuntoaa kotoisilla kilpaladuilla.

Kari Varis (@hiihtoneuvos) • Instagram photos and videos

Kari Varis. ❄️ Hiihtokauppa @hiihtokulma Metsäpalvelut @varisgroup ⛷️ Hiihtotalli @teamkaskipuu. Hiihtokulma’s profile picture. Hiihtokulma.

Keywords: kari varis perhe