Jukka itkonen perhe

Jukka Itkonen hoiti sairasta vaimoaan kotona kahdeksan vuotta

Jukka Itkonen hoiti sairasta vaimoaan kotona kahdeksan vuotta – kunnes oli tehtävä päätös – Kotimaa – Ilta-Sanomat

31.12.2014 — Marraskuussa Jukka Itkosen Alzheimerin tautia sairastava aviopuoliso Inga Itkonen, 62, otettiin sairaalahoitoon ja Jukka alkoi etsiä hänelle …

Kirjailija Jukka Itkosen puoliso Inga Itkonen sairastui Alzheimerin tautiin vain 54-vuotiaana. Kahdeksan vuotta Jukka jaksoi hoitaa häntä kotona. Nyt oli tehtävä raskas päätös.

Jukka Itkonen – Wikipedia

Jukka Olavi Itkonen (7. lokakuuta 1951 Varkaus – 13. joulukuuta 2021 Helsinki) oli suomalainen kirjailija, runoilija, sanoittaja ja muusikko.

Kirjailija Jukka Itkonen on kuollut – Iltalehti

13.12.2021 — Jukka Itkonen teki muutama päivä ennen kuolemaansa sopimuksen uuden lastenkirjan julkaisusta. Kuvassa Itkonen vuonna 2011. ALIISA PIIRLA.

Muisti muuttui päiväperhosiksi

Muisti muuttui p�iv�perhosiksi

Ensin kirjailija Jukka Itkonen kirjoitti runon puolisostaan, … Perheeseen kuuluvat puoliso, valosuunnittelija Juho Itkonen ja 4-vuotias Justus-poika.

Kirjailija Jukka Itkonen on kuollut | Yle Uutiset

13.12.2021 — Runoilijana, sanoittajana, suomentajana ja lastenkirjailijana tunnetun Itkosen lämminhenkiset tekstit puhuttelevat niin lapsia kuin aikuisiakin.

Runoilijana, sanoittajana, suomentajana ja lastenkirjailijana tunnetun Itkosen lämminhenkiset tekstit puhuttelevat niin lapsia kuin aikuisiakin. Monilahjakas Itkonen kirjoitti myös näytelmiä, kuvitti omia teoksiaan ja teki musiikkia.

Jukka Itkonen on maallisten virsien riimittelijä – Kotimaa

29.10.2016 — Vaimo löytyi kadulta harhailemasta. ***. Kaksi vuotta sitten Jukka Itkoselle kävi selväksi, että vaimoa ei enää hoidettaisi kotona turvallisesti …

Jukka Itkonen 1951–2021 – Muistot | HS.fi

6.2.2022 — Kirjailija Jukka Itkonen kuoli Helsingissä 13. joulukuuta 2021. Hän oli 70-vuotias, syntynyt Varkaudessa 7. lokakuuta 1951.

Kirjailija

Jukka Itkonen on kirjoittanut lapsille ja aikuisille, rockbändeille …

Jukka Itkonen on kirjoittanut lapsille ja aikuisille, rockbändeille ja iskelmätähdille: ”Kun ei sulje itseltään asioita pois, on onnellisempi”, kirjailija sanoo – Kulttuuri | HS.fi

5.10.2021 — … kannattaa yleensä säilyttää”, kirjailija Jukka Itkonen sanoo. … Keskiluokasta tipahtaneen perheen lapsi luovi monenlaisissa piireissä.

”Runoa kirjoittaessa ensimmäisenä mieleen tullut ajatus kannattaa yleensä säilyttää”, kirjailija Jukka Itkonen sanoo.

Kirjailija Jukka Itkonen vaimonsa sairaudesta – Savon Sanomat

Kirjailija Jukka Itkonen vaimonsa sairaudesta: “Opin lähihoitajaksi kantapään kautta” | Savo | Savon Sanomat

24.9.2017 — Jukka Itkosen kirjassa Aurinkolahja (2014) on runo Pikku-Liisa. … jälkeen Jukka Itkonen on asunut 20 vuotta Helsingissä, jonne perheen toi …

Jukka Itkosen kirjassa Aurinkolahja (2014) on runo Pikku-Liisa.

Keywords: jukka itkonen perhe