Ilmari saarelainen perhe

Ilmari Saarelainen – Wikipedia

Ilmari Saarelainen – Wikipedia

4.12.2006 — Näyttelijä Ilmari ”Immu” Saarelaisen perheessä kaikki ovat sekaantuneet jollakin tavalla Tampereen Työväen Teatterin toimintaan.

Immu ja sen perhe – Iltalehti

Iltalehti

21.1.2023 — Näyttelijä Ilmari Saarelainen oli jo pienenä puliseva ilmeilijä: ”Vaimo on pitänyt huolen, että siviilissä hupailulla on rajansa”.

Ilmari Saarelainen oli jo pienenä ilmeilevä pulisija – Seura

Ilmari Saarelainen oli jo pienenä ilmeilevä pulisija: “Vaimo on pitänyt huolen, että siviilissä hupailulla on rajansa”

8.4.2022 — Tankki täyteen -sarjasta tuttu näyttelijä Ilmari Saarelainen, 77, mietti viimeksi eilen, mitä hän täällä vielä heiluu.

Ilmari Saarelainen kasvoi yhteisöllisillä tehdas­paikkakunnilla. Jo pikkupoikana hän herätti huomiota puheliaisuudellaan ja supliikillaan.

Korona-aika nujersi näyttelijä Ilmari Saarelaisen – YLE

Korona-aika nujersi näyttelijä Ilmari Saarelaisen: “Kaksi vuotta ilman esiintymismahdollisuuksia teki selväksi, että olen pitänyt tästä ammatista”

7.9.2019 — Ilmari Saarelaisen vanhemmista tuli teatterin suurkuluttajia, kun perhe muutti Valkeakoskelta Tampereelle. Koko perhe kävi ahkerasti …

Tankki täyteen -sarjasta tuttu näyttelijä Ilmari Saarelainen, 77, mietti viimeksi eilen, mitä hän täällä vielä heiluu. Tärkeiden ihmisten menetykset teatterialalla ovat koskeneet kipeästi.

Näyttelijä Ilmari Saarelainen on näytellyt itkun partaalla … – YLE

Näyttelijä Ilmari Saarelainen on näytellyt itkun partaalla, kaktus kurkussa sekä tutinanaurun vallassa | Elämä | yle.fi

27.3.2019 — Näyttelijä Ilmari Saarelainen keskeyttää ryöppyävän kertomuksen, … Työväen Teatteri on ollut toinen koti koko Saarelaisen perheelle.

Näyttelijä Ilmari Saarelaisella on nälkä näyttelemiseen.

Tankki täyteen -sarja oli Ilmari Saarelaisen elämän käännekohta

Ilmari Saarelaisen haastattelu vuodelta 2010 – Aamulehden tähtijuttu – Teatteri – Aamulehti

24.9.2022 — Lauantai-illan Elämäni biisi -ohjelmassa näyttelijä Ilmari Saarelainen muisteli ikimuistoista kohtaamistaan jazzlegenda Ella Fitzgeraldin …

Aamulehden toimittaja Simopekka Virkkula tapasi näyttelijä Ilmari Saarelaisen vuonna 2010, jolloin monologi Parasta ennen oli tulossa Tampereen Työväen Teatterin ohjelmistoon. Nyt Saarelainen on näytellyt 50 vuotta, ja juhlan kunniaksi monologi palaa Eino Salmelaisen näyttämölle. Juttu on julkaistu Aamulehden Ihmiset-lehdessä vuonna 2010.

Elämäni biisi: Ilmari Saarelainen kohtasi vessareissulla …

20.6.2020 — Ilmari Saarelainen ei katsonut Tankki täyteen -sarjan uusintoja. Hän letkauttaa äänensä kuulostavan omiin korviin ihan kamalalta.

Ilmari Saarelainen sai vain kerran mennä sisälle Tankki täyteen

17.9.2016 — Vanhaa avioparia esittävät konkarinäyttelijät Ilmari Saarelainen ja Marja Packalén tapasivat ensi kertaa Tampereen Työväen Teatterin …

Avioparia näyttelevät Marja Packalén ja Ilmari Saarelainen

Avioparia näyttelevät Marja Packalén ja Ilmari Saarelainen: “Ikä antaa vapautta hölmöillä” | ET

Vanhaa avioparia esittävät konkarinäyttelijät Ilmari Saarelainen ja Marja Packalén tapasivat ensi kertaa Tampereen Työväen Teatterin näytelmän harjoituksissa. Nyt näyttämöllä soljuu oikein toimiva lavaliitto. Tässä jutussa Saarelainen ja Packalén puhuvat toisistaan. Näyttelijä Ilmari Saarelainen …

Keywords: ilmari saarelainen perhe