Discovery olympialaiset hinta

Yle Discovery-yhteistyöstä: ”Kaikki viittaa siihen, että …

Olympialaisten televisiointi on miljardiluokan bisnes – Yle Discovery-yhteistyöstä: ”Kaikki viittaa siihen, että oikeuksien jakaminen yleistyy Suomessakin” | Tekniikka&Talous

25.11.2021 — Vapaasti katsottava TV5-kanava on Discoveryn virallinen olympiakanava, joka tarjoaa lähetystä Pekingistä koko kisojen ajan aamusta iltaan.

Yle ja Discovery tuottavat Tokion olympialaisten televisioinnin yhteistyönä. Työ jatkuu myös kaksissa ­seuraavissa olympialaisissa.

https://support.discoveryplus.com/hc/fi/articles/4…

22.4.2021 — Discovery kertoi Tokion olympialaisten paketistaan – Yle-legenda selostaa yleisurheilua, entinen F1-selostaja uimahyppyjä.

Olympialaisten jääkiekkoturnaukset valtaavat Discoveryn …

Discovery Finlandin pressisivusto

16.1.2023 — Maanantaina julkistettu sopimus lisää Ylen ja Discoveryn olympiakattaukseen Milano-Cortinan 2026 talviolympialaiset, Los Angelesin 2028 …

Lisätietoa, kuten kuvia ja esikatseluita, Discovery Finlandin suoratoistopalvelulle Dplay sekä tv-kanaville TV5, Kutonen, Frii, TLC sekä Eurosport 1 ja 2.

Discovery kertoi Tokion olympialaisten paketistaan – Yle …

Discovery kertoi Tokion olympialaisten paketistaan – Yle-legenda selostaa yleisurheilua, entinen F1-selostaja uimahyppyjä – SuomiUrheilu

24.7.2021 — Discoveryn ja Ylen jakamat kisat näkyvät varsin monessa eri paikassa. IS selvitti, miltä kanavalta tai kanavilta mikäkin laji on seurattavissa.

Leijonat: näin olympialaisten ottelut näkyvät jatkossa tv:ssä

Leijonat: näin olympialaisten ottelut näkyvät jatkossa tv:ssä – Urheilu | HS.fi

25.1.2022 — Olympialaisten tv-oikeuksia laajasti Euroopassa omistava Discovery teki tiukan päätöksen. Se vetää isolta osin selostajat ja asiantuntijat …

Yle ja Discovery näyttävät jatkossakin olympialaisia. Yle saa jatkossa näyttää kaikki olympialaisten lajit.

Täältä näet suosikkilajisi suorana lähetyksenä – Olympialaiset

Hirvittääkö olympialaisten pirstaloitunut tv-viidakko? IS selvitti: Täältä näet suosikkilajisi suorana lähetyksenä – Olympialaiset – Ilta-Sanomat

Hinta 1.3.2023 alkaen 19,90 €/kk. Saatavilla Telia TV digiboksi laajakaistalla -palveluun ja kaapelikortille. Tutustu ja tilaa. 23-surf.

Tokion olympialaisten tv-lähetykset jakautuvat poikkeuksellisen monelle kanavalle. IS selvitti, mistä mikäkin laji on katsottavissa.

Kova päätös – suomalaisselostajat pois Kiinasta – Iltalehti

Iltalehti

6.2.2020 — Olympiakisat näkyvät 2020-luvun alkupuolella Discoveryn kanavilla. Myös Yle näyttää kisoja maksaessaan oikeuksista Discoverylle.

Discovery Channel | Kanavapaketit – Telia

Discovery Channel | Kanavapaketit | Telia

Heittäydy elämysten maailmaan ja tilaa Discovery! Discovery-kanavapaketti sisältää kanavat Discovery Channel, Animal Planet ja paljon muuta. Tutustu!

Suomen kansan rahoittama YLE maksaa Discoverylle

Olympialaisten lähetysoikeuksista sopimus – Suomen kansan rahoittama YLE maksaa Discoverylle – Päivän Lehti

Yleisradio näyttää olympiakisoja myös 2022 ja 2024. Yle maksaa lähetysoikeuksista Discoverylle.

Keywords: discovery olympialaiset hinta, tokion olympialaiset discovery