Arvo salon lapset

Arvo Salo – Wikipedia

Arvo Salo – Wikipedia

Arvo Jaakko Henrikki Salo (2. toukokuuta 1932 Merikarvia – 9. heinäkuuta 2011 Merikarvia) oli suomalainen kirjailija, toimittaja ja kansanedustaja.

SK: Arvo Salo on kuollut – Kotimaa – Ilta-Sanomat

12.7.2011 — Salo oli kuollessaan 79-vuotias. Salo toimi SDP:n kansanedustajana kahteen otteeseen ja oli myös 80-luvulla toisena kulttuuriministerinä.

Kirjailija, professori ja entinen poliitikko Arvo Salo on kuollut kotonaan Merikarvialla viikonvaihteessa, kertoo Satakunnan Kansa.

Kirjailija ja poliitikko Arvo Salo | Elävä arkisto | yle.fi

12.7.2011 — Kirjailija, poliitikko, runoilija ja lehtimies Arvo Salo oli 1960-luvulla tuttu kasvo sekä politiikan että kulttuurin kentällä.

Kirjailija, poliitikko, runoilija ja lehtimies Arvo Salo oli 1960-luvulla tuttu kasvo sekä politiikan että kulttuurin kentällä. “Ei ollut maassa montaa paneelikeskustelua, jossa hän ei olisi ollut yhtenä mukana”, todetaan Salosta kertovassa henkilökuvassa.

Vieraskirja – Salon suku – Rogel-sukuseura

Rogel-sukuseura – Vieraskirja – Salon suku

Kummanko puolelta Arvo Jaakko Henrikki Salo tulee Rogeleihin? … Niilo Henric/Heikki Salo, sahatyömies ja Tyyne Maria Lehtonen, puolisoiden ja lasten nimet …

Salo, Arvo (1932 – 2011) – Kansallisbiografia

Arvo Salo tuli tunnetuksi ennen kaikkea 1960-luvun poliittisen teatterin merkittävimmäksi saavutukseksi nousseen Lapualaisoopperan kirjoittajana.

Laulutaidottomasta tuli laulunäytelmien tekijä – Viihde

75 vuotta huomenna: Laulutaidottomasta tuli laulunäytelmien tekijä – Viihde – Turun Sanomat

1.5.2007 — Kirjailija Arvo Salon seinällä oleva piirros iskee heti tulijan silmään ja aiheuttaa pienen ajatusmylläkän. Pilapiirtäjä Kari Suomalaisen …

Kirjailija Arvo Salon seinällä oleva piirros iskee heti tulijan silmään ja aiheuttaa pienen ajatusmylläkän. Pilapiirtäjä Kari Suomalaisen piirroksessa kaksi suomalaista 1980-luvun huippupoliitikkoa Paavo Väyrynen ja Salo kinaavat oopperan rakennustyömaalla. Väyrynen on kaivinkoneen puikoissa ja huutelee Salolle “Tuo se tekeleesi tänne!”. Väyrynen ei pitänyt Salon purevasta televisio-oopperasta Vallan miehet , joka esitettiin 1986.

Salo, Arvo – Kirjasampo

Salo, Arvo · Kuvatiedoston lataaminen · Photograph information · Synnyinaika · Synnyinpaikka · Asuinpaikkakunta tai -paikkakunnat · Kuolinaika · Kuolinpaikkakunta.

Arvo Salo – Muistot | HS.fi

13.7.2011 — Kirjailija, entinen kansanedustaja ja ministeri Arvo Salo kuoli pitkään sairastettuaan keuhkokuumeen seurauksiin 9. heinäkuuta 2011 …

Kirjailija, entinen kansanedustaja ja ministeri Arvo Salo kuoli pitkään sairastettuaan keuhkokuumeen seurauksiin 9. heinäkuuta 2011 Noormarkun sairaalassa Satakunnassa. Salo oli syntynyt Merikarvialla 2. toukokuuta 1932. Hän oli kuollessaan 79-vuotias.

Arvo Salo olisi nykyisin poetry slam -tähti – STT Info

Arvo Salo olisi nykyisin poetry slam -tähti | Reuna Publishing House

15.9.2020 — FT Riikka Ylitalo on tehnyt tuoreen tutkimuksen 1960-luvun radikaalista demaripoliitikosta ja runoilijasta Arvo Salosta. Salon …

FT Riikka Ylitalo on tehnyt tuoreen tutkimuksen 1960-luvun radikaalista demaripoliitikosta ja runoilijasta Arvo Salosta. Salon käsikirjoittama Lapualaisooppera on hyvä esimerkki siitä, miten hänen tuotantonsa kestää aikaa ja saa aina uusia tulkintoja. Runojaan Salo itsekin piti käyttörunoutena, joka on tarkoitettu mieluummin esitettäväksi kuin luettavaksi.

Lapualaisooppera vakuutti ensi-illan kunniavieraat ja …

Lapualaisooppera vakuutti ensi-illan kunniavieraat ja edesmenneen Arvo Salon puolison Tuula Ruoppa-Salon: ”Arvo olisi tykännyt” | Ilkka-Pohjalainen

8.9.2019 — … ja edesmenneen Arvo Salon puolison Tuula Ruoppa-Salon: ”Arvo olisi tykännyt” … Olin aivan lapsi, edellisen kesän ylioppilas.

Lapualaisoopperan ensi-illan jälkeen suut olivat messingillä.

Keywords: arvo salon lapset